Γνώρισε και
ανακάλυψε μας

Βιογραφικό

Ποιός είναι ο

Κώστας Χατζηδάκης

Γνωρίστε τον Κώστα Χατζηδάκη, έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη που ειδικεύεται στην κατασκευή εξαιρετικών γλυπτών και διαφόρων έργων με χρήση ξύλου ελιάς. Ξεκίνησε το ταξίδι του ως καλλιτέχνης πριν από 30 και πλέον χρόνια στο όμορφο νησί της Κρήτης όπου είναι και η καταγωγή του. Με το δημιουργικό του ταλέντο και την αποφασιστικότητά του, συνειδητοποίησε γρήγορα ότι ήταν ικανός για πολλά περισσότερα από μικρές δημιουργίες.

Καθώς το πάθος του μεγάλωνε, αυξάνονταν και οι δεξιότητές του και σύντομα έγινε γνωστός για τα περίπλοκα και μοναδικά γλυπτά του από ξύλο ελιάς, όπου κανείς σχεδόν δεν τολμούσε να πειραματιστεί με την ελιά, διότι είναι από τα πιο σκληρά και ανθεκτικά ξύλα και αποτελούν πρόκληση ακόμα και για τους πιο τολμηρούς καλλιτέχνες. Σήμερα, ο Κώστας είναι δεξιοτέχνης της τέχνης του και έχει κερδίσει τη φήμη ενός από τους καλύτερους ξυλογλύπτες ελιάς στην Ελλάδα.

Για τον Κώστα Χατζηδάκη η γλυπτική δεν είναι απλώς χόμπι ή δουλειά, είναι η ζωή του. Περνάει όλες του τις μέρες στο εργαστήριό του, δουλεύοντας ακούραστα το επόμενο αριστούργημά του. Η τέχνη του είναι μια αντανάκλαση του πάθους και της αφοσίωσής του και η αγάπη του για το ξύλο της ελιάς λάμπει σε κάθε δημιουργία.

Είτε πρόκειται για μια εγκατάσταση μεγάλης κλίμακας όπως μια επιχείρηση είτε για ένα μικρό ειδώλιο για τον προσωπικό μας χώρο, κάθε γλυπτό που δημιουργεί ο Κώστας είναι ένα έργο τέχνης. Η προσοχή του στη λεπτομέρεια, η χρήση του χρώματος και της υφής του και το μοναδικό του όραμα κάνουν τα γλυπτά του πραγματικά μοναδικά. Αν ψάχνετε για ένα όμορφο και μοναδικό έργο τέχνης, μην ψάξετε πέρα από τον Κώστα Χατζηδάκη.

Πως ξεκίνησαν όλα

Όταν η φύση αποφάσισε να θανατώσει μερικά δέντρα, είδαμε την ευκαιρία να φτιάξουμε κάτι όμορφο από αυτό που θα είχε χαθεί. Η δουλειά μας είναι να τα κάνουμε να συνεχίσουν να ζουν ανάμεσά μας, μεταμορφωμένα σε εξαίσια ξύλινα αγάλματα τέχνης. Όλα ξεκίνησαν με το όραμα να δημιουργήσουμε μοναδικά κομμάτια που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του ξύλου και από τότε ακονίζουμε τη τέχνη μας.

Τι κάνουμε

Η δουλειά μας επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών και περίπλοκων ξύλινων αγαλμάτων τέχνης που είναι όλα χειροποίητα. Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο με τη μέγιστη προσοχή και προσοχή στη λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα εκπληκτικά έργα τέχνης που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του ξύλου. Είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να δημιουργούμε μοναδικά κομμάτια που μπορούν να εκτιμηθούν από άτομα που έχουν επαφή με την τέχνη.

Κάνε τη δική σου δημιουργία

Παραγγείλετε τη δική σας προσαρμοσμένη δημιουργία ξύλινου αγάλματος από τον καλλιτέχνη Κώστα Χατζηδάκη και αποκτήστε ένα μοναδικό στο είδος του έργο τέχνης. Ο έμπειρος τεχνίτης μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να σχεδιάσετε ένα μοναδικό κομμάτι που αποτυπώνει τέλεια το όραμά σας. Χρησιμοποιώντας μόνο ξύλο ελιάς για τα έργα τέχνης μας, κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για διακόσμηση εσωτερικού χώρου, μπορούμε πάντα να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τη δική δημιουργία.